EEN HELDERE COMMUNICATIE

Lion Event Support maakt het productieproces van uw event inzichtelijk. Wij zorgen voor een logistiek plan en een perfecte uitvoering. Bovendien besparen we op de uitgaven – en dat levert u geld op.

Van een conceptueel idee maken wij een concreet productieplan, dat past binnen de planning en het budget. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich thuis voelen op het evenement en dat de artiest zich alleen hoeft te richten op het geven van die spetterende show.

Hoe ziet het productieproces eruit?

 1. De brainstorm
  U heeft een plan voor een event. Wij denken mee en adviseren hoe het concept binnen de gestelde kaders van budget en planning het beste uitgevoerd kan worden.
 2. De pre-productie
  Vervolgens vertalen we het concept naar een praktische uitvoering. Tijdens de pre-productie geven we advies over de inrichting van het evenemententerrein. We verzorgen het volledige inkooptraject van alle hardware en regelen de benodigde vergunningen. We stellen een begroting op voor beheer en bewaking en maken een gedegen calamiteitenplan. Uiteraard wordt ook de logistiek van het evenement in kaart gebracht.
 3. Het draaiboek
  Door een goed productiedraaiboek worden snel alle taken en verantwoordelijkheden inzichtelijk, zodat voorafgaand en tijdens het evenement alle neuzen dezelfde richting op staan. Dit draaiboek is ook de leidraad voor het regelmatige afstemmingsoverleg tussen u en Lion Event Support.
 4. De productie
  Lion Event Support verzorgt de volledige technische en facilitaire productie van uw event. We nemen de bouwbegeleiding voor onze rekening, coördineren de uitvoerende productie en na afloop zorgen we voor de afbouwbegeleiding.
 5. De nazorg
  We horen graag of u tevreden bent. Daarom evalueren we het event na afloop met u. Inmiddels heeft Lion Event Support een duurzame relatie met al haar klanten opgebouwd. En iedere relatie weet ons bij een vervolgopdracht weer te vinden!