OVER ONS

EEN STERK TEAM

Willen de Leeuw

Producent / Eigenaar : Willem de leeuw.

“Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan als muzikant en als projectleider bij evenementenbureau/concertpromotor New Road Music, werd het tijd om zaken zelf te organiseren. In 2006 heb ik Lion Event Support opgericht. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot dé specialist in technische en facilitaire producties. Dankzij onze kennis en kunde is het ons gelukt de afgelopen jaren steeds meer én omvangrijkere producties te mogen doen.”

Kim

Kim van der Weerden

Al bijna zeven jaar werk ik - als freelancer - met veel passie en energie als uitvoerend producent voor diverse (culturele) festivals en evenementen. Daarbij ga ik voor het totale plaatje: van concepten bedenken met een opdrachtgever tot de praktische realisatie ervan. Ik ben pas tevreden als alles tot in de puntjes geregeld is.
Dan kan ik uiteraard niet zonder mijn gedetailleerde excel-sheets en to-do lijsten. De afgelopen jaren werkte ik al veelvuldig voor Lion Event Support, maar nu kan ik met trots zeggen dat ik tot het vaste team behoor. De technische aspecten van het produceren laat ik overigens graag aan Willem over. Samen leveren we een complete productie.

Hanneke

Freelance: Hanneke van de Voort

Het DNA ‘regelen en organiseren’ is op mijn lijf geschreven, al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de sport- en evenementenwereld. Het ontzorgen van opdrachtgevers, daar doe ik het voor. Dat alle facilitaire zaken ‘geregeld’ zijn en dat de opdrachtgever zich kan focussen wat voor hem of haar belangrijk is! Mijn jarenlange ervaring in Eventorganisatie pas ik dagelijks toe voor Lion Event Support. Na een zorgvuldige intake worden aktielijsten opgesteld, gaat het productie proces lopen, offertes aangevraagd en uiteindelijk draaiboeken samengesteld.
Samen met Willem die zich naast mij op alle technisch zaken storten is het productie team compleet.
Geen zorgen dus over de vele facilitaire en technisch zaken, die zorgen neem ik graag van u over!Met alle klanten heeft Lion Event Support een duurzame relatie opgebouwd. En iedere relatie / klant weet Lion Event Support bij een vervolgopdracht weer te vinden voor het produceren van zijn of haar evenement.